Menüpontok
A Magyar Paralimpiai Bizottság kiemelt hírei
A LÁSS csapata nyerte az Értéksziget Vándorserleget
2019.06.15.

A LÁSS csapata nyerte az Értéksziget Vándorserleget

Június 14-15-16-àn a Mom Sportban rendezik a Közép-Európai Vakfoci Liga 2018-2019-es szezonjànak a 6., zàró fordulójàt. A pénteki mérkőzésen a BAK szerzett vezetést az első félidőben, ezt követően a LÁSS csapata kiegyenlített a második játék részben, így a végeredmény 1:1 –es döntetlen lett. A LÁSS csapata  végül 11-es rúgásokkal nyert, és így hozzájuk került az esemény támogatója által felajánlott Értéksziget Vándorserleg. A mérkőzésen a kezdőrúgàst Szabó Làszló, a Magyar Paralimpiai Bizottsàg elnöke rúgta. 
Ekler Luca világrekorddal győzött Olaszországban!
2019.06.12.

Ekler Luca világrekorddal győzött Olaszországban!

Június 7. és 9. között Grossetoban, a World Para Athletics Grand Prix-en vett részt a para atlétika válogatott. A kiváló rendezésű versenyen negyven ország közel négyszáz versenyzője indult és küzdött a minél jobb eredményekért, hiszen ebben az évben már kvalifikációs helyeket lehet szerezni a tokiói paralimpiai játékokra.  A 16 fős magyar csapat 10 versenyzője összesen 22 versenyszámban indult. A legeredményesebben Ekler Luca és a Biacsi ikrek, Bernadett és Ilona szerepeltek. Mindhárman két versenyszámban is túlszárnyalták az előző évi eredményüket.
2019.06.04.

A Magyar Siketsport Napját ünnepeljük június 2-án

Világszerte egyedülálló kezdeményezésként minden év június 2-án,  a Siketek Sportklubja 1912-es alapításának évfordulója előtt tisztelegve ünnepelhetjük a magyar siketsport napját. A Magyar Országgyűlés 2017-ben egyhangúlag, ötpárti egyetértéssel fogadta el az erről szóló határozatot. 
Következő események