Menüpontok

U19 Csörgőlabda Világbajnokság Budaörs

2017. július 2-án 19 órakor hivatalosan is elkezdődött az 1. IBSA Ifjúsági Csörgőlabda Világbajnokság.

Korábban egy ország sem rendezett még U19- es Csörgőlabda VB-t, először Magyarország, Budaörs nyerte el a rendezés jogát.

 

Az U19-es  világbajnokságot a Magyar Kézilabda Szövetség és a Magyar Paralimpiai Bizottság közösen szervezik, két helyszínen versenyez majd  a közel 100 fiatal versenyző.

 

A versenyt a város alpolgármestere, Kálóczi Imre,  Kari Horváth Gabriella, a Magyar Kézilabda Szövetség főtitkár-helyettese és a Magyar Paralimpiai Bizottság nemzetközi igazgatója, Dányi Anita nyitották meg. A jó hangulatú nyitó ünnepségen fellépett Agárdi Szilvia, látássérült énekesnő és a Ropes Skipping Team szórakoztatta a közönséget.

A részletes programot és további információk az esemény magyar és angol nyelvű honlapján találhatók:

 

http://csorgolabda2017.hu/

http://goalballwch2017.com/

 

 

 

 

 

 

A Magyar Paralimpiai Bizottság és a Magyar Kézilabda Szövetség szervezésében 2017. június 30-július 8. között Budaörsön rendezik az IBSA U19 Csörgőlabda Világbajnokság, melynek szervező csapatába lelkes, nyitott önkéntesek jelentkezését várjuk!  Tapasztald meg a para sportesemények egyedülálló hangulatát, szerezz életre szóló élményeket és barátokat, legyél önkéntes!

Jelentkezési feltétel: betöltött 16. életév

Előny: angol nyelvtudás (vagy egyéb idegen nyelv ismerete)

Munkavégzés helye: Budaörs (Budapest-Budaörs között ingyenes transzfert biztosítanak a szervezők az önkéntesek számára)

Esemény időpontja: 2017. június 30. – július 8.

Munkádra június 29-július 8. között előre egyeztetett beosztásban számítunk! Munkavégzésedről igazolást tudunk adni, mely akár iskolai közösségi szolgálatra is elszámolható!

Az önkénteseknek étkezést biztosítunk, szállást azonban nem!

Jelentkezési határidő: 2017. június 16. péntek, 12 óra

Regisztrálj! Jelentkezz! Várunk! Regisztrálj az oldalunkon, töltsd ki adatlapod, majd jelentkezz az eseményre az események fül alatt (http://www.sportonkent.hu/events/14) és legyél önkéntes egy nemzetközi rendezvényen! Segítséget a jelentkezés menetéhez az innen letölthető pdf-ben találsz.

További információk, segítségnyújtás: albertdora@sportonkent.hu