Menüpontok

150 nap múlva Ülőröplabda Európa-bajnokság Budapesten!

A Magyar Röplabda Szövetség büszkén mutatja be a 150 nap múlva kezdődő kiemelt rendezvényének, az Ülőröplabda Európa- bajnokságnak a logóját! Az esemény 2019. július 15 -20. között kerül megrendezésre, Budapesten a Közszolgálati Egyetemen.

A logót az esemény kreatív igazgatója Majchrovics János készítette. A szakember nagy tapasztalattal bír hasonló rendezvények image- építésében, több hasonló jellegű magyarországi sportrendezvény kreatív vezetőjeként dolgozott.

„Első ötletként egy nagyon modern és stilizált logóban gondolkoztunk, de a munka során inkább egy egyszerűbb stílus mellett döntöttünk. A logó így teljes értékűen tartalmazza magát a sportra utaló mozdulatot. A piros- fehér- zöld ív a sportot jellemző dinamizmust és lendületet szimbolizálja és önmagában hordozza a nemzeti színeket is. Bízunk benne, hogy a logó fel fogja kelteni az érdeklődést és ezt a kiemelkedő sportrendezvényt ahhoz méltó módon tudja szimbolizálni.”

Nagyon büszkék vagyunk, hogy az Európa-bajnokságnak ebben az évben Budapest, az 2019. év Európa Sportfővárosa adhat otthont és nagyon várjuk , hogy minél több sportolóval és sportszerető szurkolóval találkozhassunk az eseményen!