Menüpontok

Vereczkei Zsolt bronzérmet nyert a sheffieldi világkupán, 33 ország versenyzői mérték össze tudásukat az angol szervezésű versenyen

A világkupán multipont rendszer alapján értékelték az eredményeket minden versenyszámban és összevont kategóriákban indították a futamokat. 
A vezetőedző kiemelte, hogy a csapat legjobbja Pap Bianka volt, aki kirobbanó formában versenyzett és nagy büszkeség, hogy beválogatták a világkupa kiemelkedő versenyzői közé. 
Vereczkei Zsolt 50 méter hátúszáson harmadik helyezést ért el, ezzel megszerezte a csapat egyetlen érmét. 
Iván Bence a fő számaiban egyéni csúcsokat úszott, ami igazán biztató a közelgő Európa-bajnokság előtt, eredményét az IPC is kiemelte híradásaiban. 
Tóth Tamás hosszú betegség után tért vissza, nagyon jó úton halad a felkészülése, ezt a versenyen nyújtott teljesítménye is igazolja. 
A vezetőedző hozzátette: a csapat minden tagját dicséret illeti, mindenki a maximumot nyújtotta. Külön köszönet az edzőiknek. 
Folytatódik a felkészülés, a versenyzők a klubjukban készülnek, júliusban pedig központi edzőtáborral zárják a felkészülést az augusztusi Európa-bajnokság előtt. Gratulálunk az úszóknak, köszönjük a tájékoztatást Becsey János vezetőedzőnek és dr. Horváth Patrícia csapatvezetőnek.