Menüpontok

Innovative Education & Training for a Specialist Children & Young People Coaching Workforce For the Kids and With the Kids 1st iCoachKids Conference, Budapest (Hungary)

A Magyar Edzők Társasága évek óta aktív résztvevője számos nemzetközi és EU-s projektnek annak érdekében, hogy segítse az edzőket a nemzetközi trendek megismerésében és a tapasztalatcserében. Az International Council for Coaching Excellence (ICCE - Nemzetközi Edzői Tanács) segítségével az iCoachKids EU-s projekt keretében nemzetközi konferenciát szerveznek.

Az iCoachKids projekt olyan online adatbázis és oktatási anyag elkészítését tűzte célul, amely a gyerekekkel és az utánpótlással foglalkozó edzők munkáját segíti. A programot a Leeds Beckett Egyetem (Nagy-Britannia) és az ICCE közösen koordinálja.

Ezt az angol munkanyelven folyó konferenciát 2017. november 3-án rendezik 9:30 órától a Danubius Hotel Arénában. Előadók között lesz Dr. Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke, Kris van der Haegen, a Belga Királyi Labdarúgó Szövetség oktatási igazgatója, Balogh Judit sokszoros válogatott kosaras és szövetségi utánpótlás edző. A projektet a Leeds Beckett Egyetem kollégái mutatják be és Hollandiából, Spanyolországból és Írországból is hangzanak el előadások.

A szervezők kérik, hogy a rendezvényre jelentkezők részvételüket 2017. október 27-ig jelezzék a met@magyaredzo.hu e-mail címre.

A részletes program letölthető innen: /uploads/files/Coaching%20Children%20International%20Workshop%20Budapest%203rd%20Nov%202017_pdf%202.pdf