Menüpontok

A 2017. év sportolói, edzői, csapat jelöltek a fogyatékos jelöltek kategóriáiban

A 2017. évben kiemelkedő teljesítményt mutató sportolókat, a Magyar Paralimpiai Bizottság Köztestület négy szervezete: a Magyar Speciális Olimpia Szövetség, a Magyar Hallássérültek Sportszövetsége, a Magyar Szervátültetettek Szövetsége és a Magyar Paralimpiai Bizottság jelölte.

Az Év fogyatékos férfi/női sportolója, az Év fogyatékos csapata, az Év fogyatékos sportolókkal foglalkozó edzője - kategóriákban 10-10 jelölt várja december 31-ig a magyar sportújságírók szavazatait. 

2018. január 4-én, az Év Sportolója Gála szervezői, sajtótájékoztató keretében hirdetik ki az egyes kategóriák három-három legjobbjait. 

Minden kategória három legtöbb szavazatot kapott jelöltje meghívást kap a 2018. január 11-i Gálára, a Nemzeti Színházba, ahol nívós műsor keretén belül kiderül, ki nyerte a 2017. Év fogyatékos férfi/női/csapat/edző kategóriát, kinek a teljesítménye győzte meg leginkább a sportújságírókat.  

Szavazni kizárólag a Magyar Sportújságírók Szövetség tagjai tudnak. 

Tisztelt Sportújságíró!

Köszönjük, hogy szavazatával segíti a döntést, és köszönjük, hogy egész évben tudósításaival hozzájárul a magyar fogyatékos sport népszerűsítéséhez! 

A 2017. év fogyatékos sport kategóriái december 15-étől, péntektől az alábbi dokumentumra kattintva megnézhetőek.

/uploads/files/Evsportolojagalajeloltek/2017ev_fogyatekos_sportoloi_csapatai_edzoi_jeloeltek_kategoriak_Ev_Sportoloja_Gala.pdf

 

Következő események